Terms & Conditions

Terms & Conditions

Γενικοί Όροι συναλαγών

ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ
Τα προϊόντα που πωλούνται από την SMART CONTROL, είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων μας μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας. 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο απαιτούμενος χρόνος  φόρτωσης παράδοσης της παραγγελίας σας  στον μεταφορέα είναι αυθημερόν έως το αργότερο, δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την λήψη και επιβεβαίωση της παραγγελίας. 
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως απομακρυσμένες περιοχές ή σε καταστάσεις κακών καιρικών συνθηκών, απεργιών κλπ. θα σας ενημερώνουμε για την πιθανή ημερομηνία παραλαβής, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε ή όχι την αποστολή της παραγγελίας σας. 
Ο χρόνος παράδοσης βέβαια εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα εξαρτημάτων του κάθε είδους στην αποθήκη μας όπου σχεδόν πάντα υπάρχει επάρκεια.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία ή μέρος αυτής με email ή τηλεφωνικά. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας εφόσον βέβαια η παραγγελία βρίσκεται ακόμα στην έδρα μας και δεν έχει παραδοθεί στα πρακτορεία ή σε courier. 
ΕΞAΙΡΟΥΝΤΑΙ : Tα Μαγνητικά μπρελόκ είτε αλουμινίου, είτε ορειχάλκινα, λόγω της αναγραφής της ονομασίας, του αριθμού δωματίου και της επεξεργασίας με ρητίνες κλπ. δεν επιστρέφονται.

ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Εάν συμβεί να υπάρξει ελαττωματικό προϊόν έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε να το αντικαταστήσουμε ή να επιστρέψουμε τα χρηματά σας. 
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την SMART CONTROL  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο και το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζει θέματα σχετικά με αγορές από απόσταση (Ν.2251/1994)

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Τα προϊόντα που παραγγέλνετε έχουν ελεγχθεί κατά το στάδιο της παραγωγής, πέραν όμως αυτού υφίστανται και έναν δεύτερο έλεγχο πριν την αποστολή της κάθε παραγγελίας.
Παρέχεται (3) τριετής εγγύηση.
ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η εταιρεία μας είναι ειλικρινής, στις ιστοσελίδες μας υπάρχει δημοσιευμένος τιμοκατάλογος ώστε οι επισκέπτες τους να πληροφορούνται τα πάντα. 
Στην ιστοσελίδα μας σε κάθε προϊόν υπάρχει η τιμή πώλησης και ο ΦΠΑ 24% ή 17% ξεχωριστά, αφορά δε τις ποσότητες που είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας.


Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές σε περίπτωση ανατιμήσεων των εξαρτημάτων που συνθέτουν κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η SMART CONTROL  διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο smart208@otenet.gr ή στο fax 2108668222 ή να μας τηλεφωνήσετε. 
Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση αλλά θα πρέπει να γίνει επιστροφή.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από την εταιρεία μας, σας στέλνουμε τις παραγγελίες με αντικαταβολή μετρητοίς με τα ΕΛΤΑ με ταχυμεφορική ή με πρακτορείο ή αν συμφωνηθεί όπως καταβληθεί το αντίτιμο προκαταβολικά στην συνεργαζόμενη τράπεζα μας. 
Για την έκδοση τιμολογίου πρέπει να συμπληρωθούν κατά την παραγγελία: Επωνυμία, διεύθυνση εταιρίας και παράδοσης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. 
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, και συνοδεύονται απο τα σχετικά παραστατικά. 
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που 
αγοράσατε παρακαλούμε να μας ενημερώνετε στο e-mail smart208 (DOT) otenet.gr ή να μας τηλεφωνήσετε.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα

Άλλες συμφωνίες
Τα εμπορεύματα επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής.
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.
Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας μέχρι οριστικής εξόφλησης.
Λογαριασμοί που καθυστερεί η εξόφλησή τους πέραν του συμφωνημένου χρονικού ορίου επιβαρύνονται με το νόμιμο τόκο.
Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.