Εταιρία

Η  SMART CONTROL ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2001 αλλά τα στελέχη της είναι στο χώρο των ηλεκτρονικών κατασκευών για πάνω απο 45 συνεχή έτη.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1967 στον τομέα των ηλεκτρονικών κατασκευών και επισκευών. 

Η εταιρεία μας ανήκει σε τεχνολογικό όμιλο 10 εταιρειών με τομείς δραστηριότητας που κυμαίνονται από την έρευνα, την ανάπτυξη, την προμήθεια, τον εξοπλισμό ηλεκτρονικών  αυτοματισμών, την διαχείριση των ηλεκτρολογικών σε κτίρια, την εκπαίδευση, την κατασκευή ειδικών αμυντικών συστημάτων, την διακρίβωση και πιστοποίηση ηλεκτρονικού υλικού καθώς και την κατασκευή ειδικών εφαρμογών κατόπιν παραγγελίας.

Στις τάξεις μας περιλαμβάνονται έμπειροι μηχανικοί πληροφορικής, μηχανικοι ηλεκτρολόγοι ηλεκτρονικοί.

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρονικές καταναλωτικές συσκευές, λογισμικό, συστήματα και συσκευές διαχείρισης των ηλεκτρικών για κτίρια μέσω δικτύου, διακόπτες και συσκευές εξοικονόμησης ηλεκτρικού για ξενοδοχεία, καρτοαναγνώστες με έξυπνη κάρτα, τηλεχειρισμούς μέσω τηλεφώνου και πολλές άλλες πρωτότυπες συσκευές.

H SMARTCONTROL χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα σχέδια της.

Είμαστε σε στενή συνεργασία με τις μεγάλες βιομηχανίες των ημιαγωγών (Intel, Philips, Texas, Atmel, Microchip, κα) ώστε να παρέχουμε στην αγορά ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά.

Οι βασικές αρχές που διέπουν την φιλοσοφία της SMARTCONTROL  είναι η καλή ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδιασμό με την καλύτερη τιμή.

Εχοντας τα ανωτέρω κατά νου στοχευουμε να παράγουμε τουλάχιστον ένα νέο προϊόν κάθε χρονιά.

Κάθε νέο προϊόν που διαθέτουμε στην αγορά είναι εφοδιασμένο με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι όλα τα καλούπια παραγωγής των προϊόντων μας είναι ιδιόκτητα και η παραγόμενη τεχνογνωσία (software - κατασκευή πρωτότυπου και μαζική παραγωγή) των προϊόντων μας ανήκει καθ’ ολοκληρίαν σε μας.

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με  τριετή (3) πραγματική εγγύηση χωρίς αστερίσκους και  δεκαετή (10) τεχνική υποστήριξη σε ανταλλακτικά.

Σε περιόδους οικονομικής ύφεσης ο τομέας της εξοικονόμησης ενέργειας όπως προσδιορίζεται από την κοινοτική οδηγία εξοικονόμησης ενέργειας 2006/32/ΕΚ παρουσιάζει σταθερή ζήτηση διότι συμβάλλει στην μείωση των λειτουργικών εξόδων κυρίως των μεγάλων καταναλωτών.

Οι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό εκτιμώντας τα μόνιμα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση τους, μας ενθαρρύνουν στην παραγωγή νέων συστημάτων εξοικονόμησης της ηλεκτρικής ενέργειας στα κτίρια