• Energy Control RL 1001

Αυτόνομος Γενικός Διακόπτης μείωσης της ηλεκτρικής κατανάλωσης χωρίς απαιτήσεις εγκαταστάσεως με ενσωματωμένο ρελέ 16A/230V.. • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 
 • Το σύστημα αποτελείται από ένα χωνευτό μαγνητικό διακόπτη με ενσωματωμένο ρελέ 1000 VA και ένα μαγνητικό μπρελόκ  (από πλαστικό ή από ορείχαλκο) που εισέρχεται ως γλωσίδα στην υποδοχή του μαγνητικού διακόπτη. 
 • Τα μαγνητικά μπρελόκ φέρει το όνομα του ξενοδοχείου και τον αριθμό του δωματίου. 
  Το κλειδί του δωματίου στηρίζεται στο μαγνητικό μπρελόκ με ισχυρό μεταλλικό δακτύλιο. 


  Έτσι, ο ενοικιαστής κατά κάποιον τρόπο συνεργάζεται, διότι όταν ξεκλειδώνει την πόρτα και εισέρχεται στο δωμάτιο, πρώτη δράση του θα είναι να εισάγει το μπρελόκ στη φωτισμένη σχισμή του μαγνητικού διακόπτη ώστε να πραγματοποιηθεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στο δωμάτιο.  Με τον ίδιο τρόπο, όταν κάποιος αποχωρήσει, θα αποσύρει το μπρελόκ από τον μαγνητικό διακόπτη, κλειδώνει την πόρτα με το κλειδί και παραδίδει το μπρελόκ-κλειδί στην υποδοχή.  Στην περίπτωση αυτή ο διακόπτης μας δεν αποκόπτει την παροχή αμέσως, αλλά μετά από 1,2 λεπτά, αφήνοντας αρκετό χρόνο στο μισθωτή να αποχωρήσει έξω.  Ο διακόπτης μας RL-1001 Εξοικονόμησης ηλεκτρικής Ενέργειας Μπορεί να λειτουργήσει με το μπρελόκ από ένα άλλο δωμάτιο, αλλά δεν μπορεί να παρακαμφθεί όπως συμβαίνει με άλλους διακόπτες της αγοράς που λειτουργούν με την εισαγωγή ενός σκληρού αντικειμένου (σχήματος κάρτας), εδώ είναι απαραίτητη η ύπαρξη του ισχυρού μαγνητικού πεδίου του μπρελόκ 
   
  ΣΥΝΔΕΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Οι απαιτήσεις για την τοποθέτηση του διακόπτη μας RL1001 είναι ένα χωνευτό κυτίο παρόμοιο με αυτό που θα μπορούσε να τοποθετηθεί μια κοινή πρίζα.
  Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να εγκαταστήσετε το  ® EnegyControl πάνω από τους άλλους διακόπτες. 
  Πιο συγκεκριμένα λόγω της κλίσης που διαθέτει η σχισμή - είσοδος του μπρελόκ δίνει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί μεταξύ άλλων διακοπτών.  
  Δεδομένου ότι ο στόχος είναι να ελεγχθεί η Γενική παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στο δωμάτιο, τρία καλώδια από τον πίνακα ασφαλειών του δωματίου πρέπει να φθάσουν στο κυτίο του εξοικονομητή RL 1001. 
  Η ασφάλεια του δωματίου δεν πρέπει να υπερβαίνει 10Α.  
  Η εγκατάσταση συνήθως δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη, διότι στις περισσότερες περιπτώσεις η απόσταση του διακόπτη μας από τον πίνακα είναι σχετικά μικρή. 
  Μιά ιδέα θα ήταν εφόσον ο πίνακας επικοινωνεί με τον διακόπτη μας άλλα καλώδια, τότε εύκολα τραβώντας ένα οποιοδήποτε παλιό καλώδια και δένονοντας στην άκρη τα τρία νέα που χρειάζονται.
  Το Energy Control RL1001 ως μαγνητικός διακόπτης είναι πιστοποιημένος για τον έλεγχο της ισχύος μέχρι 1000VA και διαθέτει ένα μικρό πολύ ισχυρό ρελέ με επαφές 16Α 230Vac.   Μόνο τρία (3) καλώδια απαιτούνται για τη σύνδεση του μαγνητικού διακόπτη:  Α). Ο Ουδέτερος είναι δεξιά, έχει μία μικρή διατομή πχ. μόλις 0,25 mm διότι αφορά τις ελάχιστες απαιτήσεις της κατανάλωσης ενέργειας του RL 1001, Β). Η είσοδος της φάσης βρίσκεται στα αριστερά με το σύμβολο L, και Γ) Η έξοδος από την ελεγχόμενη φάση στο κέντρο με ένδειξη το βέλος ως το σύμβολο της εξόδου το βέλος.  
  Η σύνδεση πρέπει να γίνει από αδειούχο ηλεκτρολόγο ώστε κάποιος να αναλάβει την ευθύνη της σωστής σύνδεσης.  
  Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν τα φορτία του δωματίου  είναι μεγαλύτερα από τα 1000VA, τότε ο EnegyControl ® μπορεί να ενεργοποιήσει ένα άλλο ρελέ τύπου ράγας με πολύ μεγαλύτερη ισχύ στο εσωτερικό του γενικού πίνακα. Η απαίτηση επαρκούς χώρου στον ηλεκτρικό πίνακα είναι όσο περίπου μιά ασφάλεια. 
   
  Σημείωσις εξαγωγικού ενδιαφέροντος Κωδικός Taric: 85363010 www.energycontrol.gr  
   
  Energy Control RL 1001 
  Γενικός διακόπτης για Ηλεκτρικές σταθερές εγκαταστάσεις. 
   
  Τεχνικά χαρακτηριστικά: 
  Τάση: 230 Vac +10% - 10% 
  Watt: 1000 VA 
  Ηλεκτρικές Λειτουργίες: 100,000 Κύκλοι ON-OFF 
  Μηχανικές Λειτουργίες: 20,000 κύκλοι
  Θερμοκρασία Λειτουργίας. : -20 ° C έως 55 C 
  Καθυστέρηση: 1,2 λεπτό 
  Εγκατάσταση: χωνευτού τύπου,
  ΕΕ πρότυπο DIN 6cm διάμετρο πλαστικό κυτίο
  Πρότυπα Ασφαλείας: EN 60669 
  Waterpr / f Prot.Factor: IP 20 
  Δήλωση συμμόρφωσης: Αυθεντικό σήμα CE από το ινστιτούτο VDE 
  Εγγύηση: 36 Μήνες 
  Οδηγία χαμηλής τάσεως (LVD) Έλεγχοι συμμόρφωσης: VDE Ινστιτούτο 
  SmartControl Ltd, 21 str Σπάρτης, 11252 GR ΑΘΗΝΑ  
  web: www.smartcontrol.gr 
  Email: info@smartcontrol.gr Tηλ. : +302108668221 Fax: 301208668222. 
  Εγγύηση  Τα υλικά που συνθέτουν το μαγνητικό διακόπτη του εξοικονομητού ενέργειας του είναι τα καλύτερο της αγοράς, όλα πιστοποιημένα με CE πιστοποιήσεις. 
  Παρέχουμε τρία (3) χρόνια εγγύηση για τη συσκευή .  
  Η εγγύηση αφορά μόνο τον διακόπτη Energy Control RL 1001, δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά του πλαστικού και τις περιπτώσεις όταν η τάση λειτουργίας κυμαίνεται από +10%, -10% πέραν ή κάτω από 230 VAC ή όταν η ισχύς υπερβαίνει τα 1000 VA.
Taric code
Κωδικός 85363010

Energy Control RL 1001

 • Κωδικός Προϊόντος: Energy Control RL 1001
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 43,40€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 35,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


Σχετικά Προϊόντα

Μπρελόκ Μεταλλικό Μαγνητικό mod. BRL-M1

Μπρελόκ Μεταλλικό Μαγνητικό mod. BRL-M1

  Μεταλικό μπρελόκ για κλειδιά δωματίου ξενοδοχείου απο ατόφιο Ορείχαλκο με εσωτερικό ..

15,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,50€

Μαγνητικό Πλαστικό Μπρελόκ BRL- P2

Μαγνητικό Πλαστικό Μπρελόκ BRL- P2

  Πλαστικό μαγνητικό Μπρελόκ για κλειδιά ξενοδοχείου απο ABS Taric code: 85051990 Πλα..

7,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,00€

Ετικέτες: εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργεια, εξοικονομητής δωματίου, μαγνητικό κλειδί, χρονοκαθυστέρηση, μαγνητικό κλειδί ξενοδοχείου, μπρελοκ ξενοδοχείου, αυτόνομος διακόπτης με ρελέ 16Α, Διακόπτης τοίχου